Reisgidsen voor India

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen van je reis of vakantie een echt succes te maken.

Rough Guide India

The Rough Guide to Rajasthan, Delhi & Agra

Gavin Thomas

De Rough Guide to Rajasthan, Delhi & Agra leid je door de meest kleurrijke en fascinerende regio van India. De gids bevat veel duidelijke en praktische informatie.

Je vindt er een uitgebreide beschrijving van de bezienswaardigheden in de regio, van de adembenemende paleizen van Jaipur en Udaipur naar de imposante forten van Jodhpur en Jaisalmer.

Naast de steeds verbazingwekkende schoonheid van de Taj Mahal wordt ook aandacht besteed aan fascinerende verborgen schatten, zoals de achterbuurten van het oude Delhi.

Met duidelijke kaarten, uitgebreide lijsten en full-color secties over kunsten en ambachten, en forten en paleizen, is The Rough Guide to Rajasthan, Delhi & Agra je handige metgezel op een bezoek aan deze boeiende streek.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 18,99

Lonely Planet India

Lonely Planet India

Sarina Singh e.a.

Deze reisgids van Lonely Planet staat vol met praktische informatie en up-to-date feiten, vaak voorzien van opmerkingen en tips van lokale insiders.

De auteurs van de Lonely Planet -gidsen zijn ervaren reizigers en weten daardoor precies waar de reiziger behoefte aan heeft.

De gids is voorzien van duidelijke kaarten en mooie foto's.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 25,99

Cultuur Bewust! India

Cultuur Bewust! India

Nicki Grihault

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen de belangrijkste culturele informatie van een land.

Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze gids bijgespijkerd op het gebied van omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op sociaal gebied.

Kortom: Een beknopte gids op zakformaat met interessante wetenswaardigheden over het dagelijks leven - en eigenlijk een must voor iedereen die naar India gaat.

Te bestellen bij bol voor € 11,95

Tips Reisgidsen voor India